9 Ekim 2011

Hediye Kutusu Genişleme!

! Bu yeni genişleme ile, artık benzersiz toplam 500 ürün ve toplamda  5.000 ürün olabilir!!
5.000 toplam sınıra gelince  ne olur?
Bir kullanıcı, 5.000 madde toplam limiti ulaşır ve 1 öğe daha alırsa, oyun (önceki benzer şekilde) bir tahliye süreci tetikler. Bu yeni bir öğe  kabul edilirse, çok fazla bulunan bir eşya (öğe) hediye kutusundan silinecektir

Bir örnek olarak bir Unwither Halka kullanalım. 5.000 Özel Teslimat Kutuları var ve sadece bir Unwither Halka satın aldık. Halka nadir olduğundan  ve 5.000 SDB (nadir olan) olduğundan, Unwither Ring 1 Özel Teslimat Kutusu yerini alacak. Sonunda, 1 Ring ve 4999 SDBS olacaktır.

500 benzersiz sınıra varsa ne olur?

Bir kullanıcı, 500 benzersiz sınırı ulaşır ve 1 eşsiz bir öğe daha fazla alırsa, oyun (önceki benzer) bir tahliye süreci tetikler. Bu yeni öğe nadir olarak kabul edilirse, bu nadir olmayan bir öğe zorlar ve o belirli olmayan nadir öğenin toplam sayısı hediye kutusundan  silinecek.


Örneğin, zaten 500 eşsiz (farklı) bir ürün var ve sadece bir Platin Üstatlık Heykeli satın aldıgınızı  düşünün. Platinum Üstatlık Heykeller nadir olduğundan, 1  nadir eşsiz bir öğenin yerini alacak.

Şimdi bize 500 diğer benzersiz öğeleri dışında, zaten ve Özel Teslimat Kutuları 499 nadir benzersiz öğeleri var, ancak 1.000 Özel Teslimat Kutuları düşünelim. Platin Üstatlık Heykeller nadir olduğundan, oyun hediye kutusu nadir olmayan bir öğe zorlayacaktır.
Bu, 500 benzersiz öğeleri (maksimum benzersiz sınırı) ve Özel Teslimat Kutuları olacağı anlamına gelir.



Sınırlarına ulaşmış varsa, oyun olmayan için başlayan bu düzenin öğeleri tahliye olacak.


  • Hediye gelen bazı eşyalar (, fide, wateringcan bunlar silinebilir)
  • (haybales, çitler silinebilir)
  •  madalyonun öğeleri (temalı sikke süslemeleri)
  • (Captiol Bir Hızlı Büyüme) tahliye asla ,silinemez
  •  (Unwither Ring, Platinum Üstatlık Heykeli) tahliye asla, silinemez
  • (Yakıt, Aşk iksirleri) tahliye asla, silinemez

.

Translate